آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

به گزارش مجله زیبایی زندگی، جام جم نوشت: سؤال رایجی که اغلب خانواده ها می پرسند این است که اگر کنسرو ماهی تن را یک بار بجوشانند اما باز ننمایند و آن را پس از چند روز مصرف نمایند آیا احتیاج به جوشاندن مجدد دارد یا خیر؟

آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

به علت این که احتمال مسمومیت زایی کنسروها به خصوص کنسرو تن به علت ترشح سم بوتولیسم وجود دارد باید تمامی کنسروها از زمان جوش آمدن آب به مدت 20 دقیقه جوشانده گردد و چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 10 خرداد 1402 بروزرسانی: 10 خرداد 1402 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 2290

به "آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید