اگر معتاد قهوه هستید بخوانید!
به گزارش مجله زیبایی زندگی، برترین قهوه های جهان را در این کشورها پیدا کنید
اگر از عاشقان قهوه هستید حتما می دانید که کیفیت کاشت و رست (تفت دادن) قهوه، تاثیر زیادی روی طعم آن دارد و یک قهوه خوشمزه، تا چه مقدار می تواند آدم را سرحال بیاورد. به غیر از کشورهای کلمبیا و برزیل، کشورهایی مثل کنیا، اندونزی و تانزانیا هم قهوه های با کیفیتی فراوری می نمایند که متقاضیان بسیاری در سراسر جهان دارند. با خبرنگاران همراه باشید تا با 5 قهوه با کیفیت جهان آشنا شوید.
1- قهوه پیبری (peaberry) تانزانیا
قهوه پیبری تانزانیا نوع ملایمی از قهوه عربی است با دانه های میانه و طعم میوه ای و ملایم، که بر روی کوه های کلیمانجارو و مِرو (Meru) رشد می نماید. قهوه پیبری با ته مزه ای از کشمش سیاه، طعمی قوی و منحصر به فرد دارد. طعم این قهوه را معمولا با ترکیب کردن آن با شکلات آب شده، کمی ملایم می نمایند. بهتر است نوع رست میانه آن را انتخاب کنید که عطری ترکیبی و گل مانند دارد.
2- قهوه کونا (Kona) هاوایی
قهوه کونا در دامنه های حاصلخیز کوه های اتشفشانی مائونا لوآ (Mauna Loa) و هوآلالا (Hualalai) در جزیره هاوایی رشد می نماید. این قهوه به داشتن طعم قوی و در عین حال ملایم وعطری ترکیبی معروف است. قهوه کونا، درمزرعه های مختلف با توجه به برند هر کدام، طعم های متفاوتی دارد اما این طعم ها هیچوقت با هم مخلوط نمی شوند. این قهوه طعمی کره ای و تند به همراه عطری بی نظیر دارد.
3- قهوه ماندلینگ (Mandheling) سوماترا
دانه های تازه قهوه سوماترا ماندلینگ، طعم ملایمی دارند. این قهوه به داشتن طعمی شیرین و گیاهی با عطری ترکیبی معروف است. این قهوه در کنار دریاچه توبا در منطقه مرکزی لینتونگ (Lintong) در سوماترا کشت می گردد. قهوه های سوماترایی به دانه های بزرگ و داشتن کمترین اندازه ترشی در طعم قهوه معروف اند.
4- قهوه موکاجاوا (Mocha Java)
احتمالا مشهورترین قهوه ترکیبی در جهان، قهوه موکاجاوا است که از ترکیب دو قهوه عربی موکا (یمن) و قهوه عربیکای جاوا (اندونزی) به دست می آید. این دو قهوه طعمی مکمل دارند و ترکیب طعمی بی نظیری را در کنار هم ایجاد می نمایند. طعم قوی موکای یمنی در کنار طعم سبک و ملایم قهوه جاوا، مزه ای منحصر به فرد را خلق می نماید.
5- قهوه دبل اِی (AA) کنیا
دبل ای، یکی از با کیفیت ترین قهوه های جهان است که در فلات های بلند کنیا رشد می نماید. این نوع از قهوه به دلیل قرار گرفتن در ارتفاعات، سرعت رشد پایین تری نسبت به قهوه هایی دارد که در ارتفاع کمتر کشت می شوند. به همین دلیل نیز، این قهوه ارزش تغذیه ای بیشتر و عطر و طعم بی نظیر و قوی ای دارد. طعم این قهوه قوی است و اندازه خوشایندی طعم ترشی دارد. رایحه خوش بوی قهوه دبل ای، تنالیته ای از گل دارد.
منبع: الی گشت