خبر خوش برای رانندگان اسنپ و تپسی؛ اختصاص سهمیه سوخت بنزین برای تاکسی های اینترنتی
به گزارش مجله زیبایی زندگی، دولت در جلسه تخصصی انرژی به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، با درخواست شرکت های تاکسی اینترنتی برای تأمین سوخت کاربران راننده موافقت کرد. بر اساس این تصمیم، سهمیه مازاد سوخت بنزین متناسب با اندازه پیمایش و تا سقف 300 لیتر در ماه روی کارت سوخت رانندگان منظور خواهد شد. این اقدام در حالی صورت می گیرد که از بامداد 17 شهریور، نرخ سوم بنزین در جایگاه ها به لیتری 10 هزار تومان رسید.
جزئیات سهمیه مازاد سوخت بنزین برای تاکسی های اینترنتی
بیت ران: در جلسه انرژی که عصر دوشنبه 16 شهریور به ریاست رئیس جمهوری برگزار گردید، با توجه به درخواست فوری شرکت های فعال در حوزه تاکسی اینترنتی، تصمیم بر آن شد تا دغدغه های سوخت رانندگان رفع گردد.
مهم ترین نکات این تصمیم:
- اندازه سهمیه: تا سقف 300 لیتر در ماه.
- شرط دریافت: سهمیه متناسب با اندازه پیمایش راننده منظور می گردد.
- روش اجرا: مبلغ و میزان سوخت مستقیماً روی کارت سوخت رانندگان درج خواهد شد.
رابطه سهمیه سوخت و نرخ سوم بنزین
این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که بازار سوخت کشور با تغییرات قیمت روبرو است. از بامداد 17 شهریور، نرخ سوم بنزین به لیتری 10 هزار تومان رسید. اختصاص این سهمیه مازاد، در واقع راهکاری برای جلوگیری از فشار مالی بر رانندگان و جلوگیری از انتقال این هزینه ها به قیمت هر سفر است تا قیمت های تاکسی های اینترنتی برای مردم ثابت بماند.
واکنش مدیران اسنپ و تپسی به تصمیم دولت
مدیران ارشد شرکت های تاکسی اینترنتی از سرعت عمل دولت در رسیدگی به این موضوع استقبال کردند:
محمد خلج، مدیرعامل اسنپ: او تأکید کرد که دسترسی به سوخت، ستون اصلی ادامه فعالیت مالی رانندگان است و امیدوار است اجرای این تصمیم با همان سرعت و دقتِ تصمیم گیری دنبال گردد تا رانندگان اثر آن را در عمل لمس نمایند.
مصطفی سیدحسینی، مدیرعامل تپسی: وی اشاره نمود که هزینه سوخت مستقیماً بر اقتصاد سفر اثر می گذارد و این تصمیم دولت می تواند مانع از افزایش قیمت سفرهای روزمره برای مردم عادی گردد.
منبع: بیت ران