طرز تهیه سوپ ورمیشل

به گزارش مجله زیبایی زندگی، طرز تهیه سوپ ور میشل آسان است؛ به شرط اینکه مواد اولیه آن را از قبل تهیه نموده باشید. برای تهیه سوپ ورمیشل با مرغ، ابتدا مقداری مرغ (ترجیحا سینه یا ران) را با آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز خردشده روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، مرغ را کنار بگذارید و آب مرغ را در صورت تمایل صاف کنید. در قابلمه ای جداگانه، کمی هویج رنده شده یا خردشده را با روغن تفت دهید و سپس آب مرغ را اضافه کنید. وقتی جوش آمد، ورمیشل را اضافه کنید و اجازه بدهید تا بپزد. در خاتمه، مرغ هایی را که کنار گذاشته شده اند، با کمی جعفری خردشده و آب لیمو به سوپ اضافه کنید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. سوپ شما آماده است!

طرز تهیه سوپ ورمیشل

در ادامه، جدول مشخصات غذایی سوپ ورمیشل را با هم می بینیم:

سوپ ورمیشل
تعداد نفرات2 نفر
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان پخت غذا1 ساعت
اندازه سختیکم

طرز تهیه سوپ ورمیشل رستورانی

سوپ ورمیشل غذایی بسیار مقوی و لذیذ است که در تهیه آن مواد اولیه ای مثل مرغ، هویج، ورمیشل، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، سبزیجات، روغن و ادویه جات استفاده می شوند. برای تهیه ادویه جات مرغوب و حتی مرغ تازه و باکیفیت می توانید از سرویس عطاری آنلاین و سوپر پروتئینی آنلاین اسفاده کنید. در سرانجام هم سوپی غلیظ و لذیذ خواهید داشت تا تمام اعضاء خانواده در کنار هم جمع شوند و لذت خوردن آن را با یکدیگر تقسیم نمایند. البته، اندازه ادویه جات و حتی ترشی این سوپ به ذائقه شخصی شما بستگی دارد و می تواند تند، ترش یا شور باشد. حال در ادامه، مواد اولیه سوپ ورمیشل و طرز تهیه آن را با هم می بینیم:

مواد لازم برای سوپ ورمیشل

برای تهیه سوپ ورمیشل به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
مرغ1 عدد ران یا سینه
ورمیشل100 گرم
پیاز1 عدد
هویج1 عدد
سیب زمینی1 عدد
گوجه فرنگی1 عدد
سیر1 حبه
کرفس1 ساقه
ریحان و جعفریبه اندازه لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه اندازه دلخواه
آب مرغ یا آب5/1 لیتر
روغن زیتون یا کره2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سوپ ورمیشل رستورانی

این شما و این مراحل تهیه سوپ ورمیشل رستورانی و بین المللی که طعم آن، شما را متحیر خواهد نمود:

مرحله اول

ابتدا مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با آب و اندازهی نمک بپزید. برای اینکه طعم سوپ بهتر گردد، می توانید از آب مرغ بهره ببرید. اگر تمایل ندارید که مرغ در سوپ باشد، می توانید این مرحله را حذف کنید. به عبارتی، این غذا سوپ ورمیشل با مرغ است که می توان آن را بدون مرغ هم تهیه کرد.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. بعد از آن، در ادامه تهیه طرز تهیه سوپ ورمیشل رستورانی ، هویج را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس به صورت حلقه ای یا نگینی درآورید. سیب زمینی ها را هم بشویید و پوست بگیرید و به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله سوم

گوجه فرنگی و کرفس را هم بعد از شستن به صورت نگینی و ریز درآورید و به قطعات کوچک تبدیل کنید. اگر برای پوست گرفتن سیرها مشکل داشتید، آن را در بطری شیشه ای دربسته بگذارید و بطری را تکان دهید تا پوست سیر به راحتی جدا گردد.

مرحله چهارم

استفاده از سبزیجات معطر (ریحان یا جعفری) کاملا دلخواه است؛ اما در صورت استفاده، این سبزی ها را هم بشویید و ریز خرد کنید. فقط بعد از شستن سبزیجات اجازه بدهید که به خوبی خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید.

مرحله پنجم

در قابلمه ای بزرگ، روغن زیتون یا کره را روی حرارت میانه گرم کنید. سپس پیاز خردشده را درون قابلمه بریزید و آن را تا زمانی که نرم و طلایی گردد، تفت دهید. سپس، سیر خردشده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد گردد.

مرحله ششم

حالا هویج و سیب زمینی خردشده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن ها را همراه با پیاز و سیر تفت دهید. بعد از اینکه هویج و سیب زمینی تفت خوردند و نرم شدند، گوجه فرنگی و کرفس خردشده را نیز به قابلمه اضافه کنید و آن ها را با مواد دیگر به مدت چند دقیقه مجددا تفت دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله نوبت اضافه کردن ادویه جات است. حالا زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. این ادویه ها به سوپ طعم و رنگ می دهند. در این مرحله، تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله هشتم

حالا زمان اضافه کردن مایع آب مرغ یا آب به سوپ است. آب یا آب مرغ را داخل قابلمه بریزید. اگر آب مرغ بهره ببرید، طعم سوپ غنی تر و خوشمزه تر خواهد شد. در ادامه هم اجازه دهید که آب به جوش بیاید. البته، در طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ باید از آب بهره ببرید و در صورت تمایل با یاری یک عصاره مرغ، طعم متفاوتی به سوپ ورمیشل خود بدهید.

مرحله نهم

پس از اینکه آب یا آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید که سوپ به مدت 20-30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا تمام سبزیجات نرم شوند و طعم ها به خوبی به خورد هم بروند.

مرحله دهم

پس از پخته شدن سبزیجات و مواد موجود در قابلمه، ورمیشل را به سوپ اضافه کنید. ورمیشل معمولا خیلی سریع پخته می گردد؛ بنابراین، احتیاجی به زمان زیادی برای پخت آن نیست. ورمیشل را به مدت 10-15 دقیقه در سوپ بپزید تا نرم گردد و به سوپ طعم بدهد. در نهایت هم طعم سوپ را بچشید و در صورت احتیاج به نمک و فلفل اضافی، مزه آن را تنظیم کنید. اگر تمایل داشتید که به سوپ خود آب غوره، آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنید، باید در همین مرحله باشد؛ چون اگر آن ها را قبل یا حین پختن مواد، داخل سوپ بریزید، مواد سوپ سفت می شوند و خوب پخته نخواهند شد.

مرحله یازدهم

پس از اینکه سوپ آماده شد و ورمیشل پخت، آن را در کاسه های سرو بریزید. در این مرحله می توانید همچون طرز تهیه سوپ جو از سبزیجات معطر خردشده مانند ریحان یا جعفری هم برای تزیین سوپ بهره ببرید. این کار علاوه بر زیبایی، طعم تازه ای به سوپ می دهد. سوپ ورمیشل معمولا با نان تازه یا برش های نان تست سرو می گردد. می توانید نان را کنار سوپ قرار دهید یا هنگام سرو، آن را در سوپ غوطه ور کنید.

فوت و فن های تهیه سوپ ورمیشل (با مرغ و بدون مرغ)

این نکات را به خاطر بسپارید تا سوپ ورمیشل شما عطر و طعمی لذیذ و مجذوب کننده داشته باشد:

  • استفاده از آب مرغ خانگی: اگر می خواهید طعم سوپ شما غنی تر و خوشمزه تر باشد، می توانید از آب مرغ خانگی بهره ببرید. برای تهیه آب مرغ کافی است که مرغ را با کمی نمک و سبزیجات معطر بپزید تا عصاره مرغ به آب منتقل گردد.
  • افزودن آب لیمو یا سرکه: اگر دوست دارید که طعمی ملس و ترش به سوپ بدهید، می توانید در سرانجامی پخت، کمی آب لیمو یا سرکه به آن اضافه کنید. این کار به طعم سوپ عمق بیشتری می دهد.
  • سبزیجات اضافی: اگر دوست دارید که سوپ شما رنگارنگ و خوشمزه تر گردد، می توانید از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای یا کدوحلوایی نیز بهره ببرید. حتی این امکان وجود دارد که با اضافه کردن جو پرک، مراحل طرز تهیه سوپ ورمیشل با جو پرک را انجام دهید و سوپ خود را غلیظ تر و غنی تر کنید.
  • سبزیجات معطر: استفاده از سبزیجات معطر مثل ریحان، جعفری یا آویشن می تواند طعم سوپ شما را دلپذیرتر کند.

سوپ ورمیشل؛ گرم و صمیمی برای روزهای سرد سال

سوپ ورمیشل یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی است که معمولا از ورمیشل (رشته های نازک و کوتاه) به همراه سبزیجات مختلف و گاهی گوشت یا مرغ تهیه می گردد. این سوپ به علت طعم ساده و در عین حال خوشمزه ای که دارد، یکی از گزینه های محبوب برای وعده های سبک و پیش غذا به شمار می آید. ورمیشل در این سوپ به خوبی جذب طعم ها و مواد اولیه می گردد و آن را به غذایی راحت و دلپذیر تبدیل می نماید. علاوه بر این، به راحتی قابل تهیه است و می توان آن را با مواد در دسترس به سادگی آماده کرد. طعم این سوپ هم جادویی است؛ چون با سبزیجات فراوانی تهیه می گردد که آن را به غذایی پرطرفدار برای روزهای سرد سال تبدیل می نمایند.

سوالات متداول

1. سوپ ورمیشل را می توان بدون مرغ هم طبخ کرد؟

بله؛ این امکان برای شما وجود دارد که در صورت تمایل به خوردن سوپ گیاهی بدون مرغ، این سوپ را بدون مرغ و فقط با سبزیجات تهیه کنید. ضمن اینکه ممکن است مرغ در دسترس شما نباشد.

2. برای تهیه سوپ ورمیشل استفاده از جو پرک منعی ندارد؟

خیر؛ سوپ ورمیشل چه با مرغ و چه بدون مرغ تهیه گردد، می تواند با اضافه شدن جو پرک عطر و طعم متفاوت و مجذوب کنندهی به خود بگیرد.

3. استفاده از سبزیجات در سوپ ورمیشل اجباری است؟

خیر؛ استفاده از سبزیجات معطر در تهیه این سوپ کاملا اختیاری است. برای مثال، اگر از سبزی خاصی در تهیه غذاهای خود استفاده می کنید، به جای ریحان و جعفری می توانید همان سبزی را در سوپ بریزید یا حتی این امکان را دارید که سبزیجات را از دستور تهیه سوپ ورمیشل خود حذف کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 24 بهمن 1403 بروزرسانی: 24 بهمن 1403 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 2448

به "طرز تهیه سوپ ورمیشل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ ورمیشل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید