مردم از استمرار شرایط فوق العاده خسته می شوند

به گزارش مجله زیبایی زندگی، یک استاد جامعه شناسی با بیان اینکه مردم از استمرار شرایط فوق العاده خسته می شوند، گفت: حاکمیت برای مقابله با بیماری کرونا باید بتواند مدیریت فوق العاده، موثر و کارآمد را در یک دوره متناسب با شرایط و میزان تحمل جامعه دنبال کند.

مردم از استمرار شرایط فوق العاده خسته می شوند

سعید معیدفر در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که چرا بخش قابل توجهی از افراد دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی نمایند، اظهار کرد: یک بعد موضوع به رویکرد حاکمیت باز می گردد زیرا با پالس های متناقضی از سوی حکومت در روبروه با بیماری کرونا روبرو هستیم.مراکز بهداشتی و درمانی این پالس را مخابره می نمایند که شرایط بیماری جدی و خطرناک است و استان های زیادی در شرایط قرمز و سایر استان ها در شرایط هشدار هستند و کادر درمانی در شرایط سخت و غیرقابل تحملی قرار گرفته است اما از سوی حاکمیت ممکن است شرایط به گونه دیگری جلوه داده گردد و بخش هایی از حکومت بگویند شرایط عادی است و مردم رفتارهای متناقضی را مشاهده نمایند. من معتقدم چنین رویکردی از حاکمیت موجب رفتار بی پروای مردم می گردد.

وی با بیان اینکه نمی توان یک جانبه برای حل این مشکل اقدام کرد، اضافه نمود: زندگی باید جریان داشته باشد و نمی توان مانع سایر عرصه های زندگی شد. ممکن است بگوییم شرایط جدیدی بوجود آمده است و از حالت عادی به حالت فوق العاده برویم و ممکن است حالت فوق العاده را برای مدت تعیینی ادامه دهیم اما نمی توان این شرایط را پیوسته ادامه دهیم زیرا مردم خسته می شوند و سایر عرصه های زندگی ضرورت های خود را تحمیل می نماید و مردم از حالت فوق العاده خارج می شوند.

این استاد جامعه شناسی تاکید نمود: حاکمیت برای مقابله با این بیماری باید بتواند مدیریت فوق العاده، موثر و کارآمد را در یک دوره متناسب با شرایط و میزان تحمل جامعه دنبال کند. به طور مثال چین در یک دوره و مکان تعیین، با سرعت و مدیریت تمام امکانات برای یک دوره کوتاه توانست بیماری را کنترل نموده و از حالت فوق العاده خارج گردد.کسی که می خواهد چوبی را بشکند، باید نیروی لازم را در یک مکان و زمان تعیین به چوب وارد کند در غیر این صورت به جای چوب، پای فرد می شکند.

معیدفر اعلام کرد: کشورهای پیروز در روبروه با ویروس کرونا یک استراتژی منسجم و همه جانبه را با تمام امکانات دنبال نموده و مردم هم با آنها همکاری کردند اما در کشور ما منابع لازم از قبل ذخیره نشده بود و شرایط مادی کشور در شرایطی نبود که مدیریت منسجم ارائه گردد.کشور درگیر تحریم و فساد مالی است و سرمایه های اجتماعی،مالی و فرهنگی کشور هم به حداقل رسیده و در این شرایط با بیماری کرونا هم روبرو هستیم. نتیجه این می گردد که دولت مجبور می گردد زودتر از موعد شرایط را عادی اعلام کند.

وی ادامه داد: به نظر من بهترین مدیریت در تعطیلات نوروز انجام شد اما به دلیل فقدان سرمایه های اجتماعی،مالی و فرهنگی، مدیریت منسجم ادامه نیافت و چون مردم هم به تفریح و معیشت احتیاج دارند بنابراین نمی توانند همواره در شرایط فوق العاده بمانند.در این شرایط از آنچه می ترسیدیم، سر مان می آید یعنی مردم بی پروا می شوند و عده ای با رعایت نکردن مسایل بهداشتی، شرایط اجتماعی و مالی کشور را خراب تر نمایند.

وی در سرانجام با اشاره به اینکه مردم به هم ریخته اند و هماهنگی لازم میان مردم و حاکمیت وجود ندارد، گفت: مردم به تنهایی مقصر نیستند. مجموعه سرمایه های کشور در این شرایط بهم ریخته است و برآیند آن غیرقابل پذیرش است.رسانه ها هم در ایجاد این شرایط نقش دارد. آنها نباید یکی به نعل بکوبند و یکی به میخ تا کسی متعرض آنها نگردد بلکه باید واقعیات را بیان نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 13 مهر 1399 بروزرسانی: 13 مهر 1399 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1208

به "مردم از استمرار شرایط فوق العاده خسته می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مردم از استمرار شرایط فوق العاده خسته می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید