آموزش های مجازی در ایام کرونا تبدیل به سرمایه شد ، استمرار فعالیت خوشه های فکری
به گزارش مجله زیبایی زندگی، رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه آموزش های مجازی یک سرمایه خوب از نظر فناوری و محتوا ایجاد کرده است، گفت: این آموزش ها از دستاورد های مهم دانشگاه ها محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران در برنامه رادیویی گفتگوی علمی در خصوص فعالیت دانشگاه ها در ایام شیوع کرونا گفت: امر آموزش با شیوع این بیماری از حضوری به مجازی تغییر کرد، زیرا سیاست کشور این بود که مردم در خانه های خود بمانند و در عین حال وقت شان نیز تلف نشود. بیش از سه میلیون دانشجو در خانه ماندند و طبیعتاً باید کاری انجام می شد تا وقت شان تلف نشود که آموزش های مجازی در این راستا فوق العاده پیروز بود.
وی با بیان اینکه آموزش های مجازی یک سرمایه خیلی خوب از نظر فناوری و محتوا ایجاد کرد، بیان کرد: آموزش های الکترونیکی یکی از دستاورد های مهم دانشگاه ها محسوب می شود و در دنیا نیز به سمت این نوع آموزش ها حرکت کردند.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه درباره فعالیت های علمی دانشگاه ها در این ایام توضیح داد: دانشگاه های بزرگ ایران از چند سال گذشته تحت عنوان خوشه های فکری با یکدیگر همکاری می کنند و موضوعات اقتصادی و اجتماعی مورد توجه قرار می گیرد. در این ایام نیز خوشه های فکری را در حوزه کرونا در میان دانشگاه های کشور فعال کردیم.
وی افزود: در حال حاضر در بحران کرونا قرار داریم، اما به پسا بحران نیز فکر می کنیم و بنابراین خوشه های فکری جلسات متعددی در زمینه کرونا و دوران پس از آن داشتند، گزارشاتی تهیه شد و خدمت مسئولین کشور ارسال شده است. معتقد هستیم باید در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و مسائل روانشناسی برای حال حاضر و آینده فکر کنیم و لذا راه چاره هایی را برای مدیریت چالش ها پیشنهاد کردیم.
نیلی احمد آبادی به برخی از پیشنهاداتی که به عنوان خروجی خوشه های فکری مورد توجه قرار گرفته است، اشاره کرد و گفت: در حوزه های اقتصادی به بخش هایی که دچار مشکل شده ایم اشاره کرده ایم و اینکه چه قشر هایی از مردم دچار آسیب شده اند و برای اینکه از این بحران خارج شویم باید بازار سرمایه را حفظ کنیم و در این شرایط با توجه به رکودی که ایجاد شده است، حتی چاپ اسکناس هم ایرادی ندارد.
منبع: خبرگزاری دانشجو