تیم ملی ماساژ ایران به مسابقه جهانی ماساژدانمارک اعزام می گردد، حرفه ماساژ در ایران مظلوم است

به گزارش مجله زیبایی زندگی، خبرگزاری خبرنگاران- سومین دوره مسابقات ملی ماساژ به همراه دومین دوره از همایش علمی ماساژ از 28 تا 29 ماه جاری با رویکرد سومین مسابقات علمی ماساژاشتغال پایدار و رویکرد همایش علمی ماساژنیز رویکرد سلامت جسم و روان برگزار گردید.

تیم ملی ماساژ ایران به مسابقه جهانی ماساژدانمارک اعزام می گردد، حرفه ماساژ در ایران مظلوم است

به گزارش خبرنگاران، دکتربهرام قدسی رئیس انجمن صنفی ماساژ استان تهران و عضو هیات مدیره کانون انجمن های صنفی آکادمیهای آزاد فنی - حرفه ای در حاشیه این همایش طی نشست خبری اظهارداشت: مسابقه ملی ماساژ در دو قالب عملی و تئوری برگزار گردید و هدف ما از برگزاری بخش تئوری به این منظور بود که بتوانیم هنرجویان این رشته را با سوق دادن به مطالعه کتب روز ماساژ آنان را از تازهترین دستاوردهای علمی در این زمینه آشنا سازیم . ضمن اینکه هفت داور نیز این مسابقات را داوری می کردند.

رئیس انجمن صنفی ماساژ استان تهران با اشاره به فعالیت های جنبی این دوره از مسابقات ملی ماساژ گفت: سال جاری نمایشگاه جنبی با حضور شرکت های مختلف در زمینه فراوریات مصرفی و تشکیلات وابسته به صنف ماساژ نیز در کنار سومین دوره مسابقات ملی و دومین دوره از همایش ملی ماساژ برگزار گردید.

وی اضافه نمود: در اختتامیه این مسابقه که روز گذشته (آدینه 29 بهمن ماه) برگزار گردید از 10 نفر برتر ماساژ آقایان و 10 نفر برتر ماساژ بانوان تقدیر شد .

قدسی در ادامه ازاعزام تیم ملی ماساژ آقایان به مسابقه دنیای ماساژ که در ماه جوون میلادی در دانمارک برگزار می شود اطلاع داد و گفت : به جرائت باید بگویم که پیشرفت های حوزه ماساژ در ایران در چند سال گذشته ، ره صد ساله را پیموده است و امیدواریم با کوشش های بیشتردر سالهای آینده ؛ شاهد ایجاد اتحادیه مستقل ماساژ با مدیریت بدنه صنفی ماساژ در کشور باشیم.

سید اشرفی: راه برون رفت از مسائل اشتغال توجه به واقعیت های کشور است

بعلاوه در ادامه این نشست ، سید اسماعیل سید اشرفی عضو شورای عالی راهبردی شبکه دانشگاه های مجازی دنیا اسلام و رئیس کانون انجمن های صنفی آکادمی های فنی و حرفه ای با بیان اینکه مهمترین رسالت ما جدا از بحث آموزش ، توسعه فرهنگ مهارت آمیزی در کشور است اظهارداشت: بی شک توجه به بحث مهارت آمیزی می تواند مساله اشتغال و چالش های اجتماعی آن را در کشور مرتفع سازد. چرا که معتقدیم جامعه ای که بحث اشتغال آن حل شده باشد آن جامعه ، جامعه پویا و شادابی خواهد بود. این درحالی است که حرف اول برای رسیدن به اشتغال از آن آموزش خواهد بود.

رئیس کانون انجمن های صنفی آکادمیهای فنی و حرفه ای کشور اضافه نمود: متاسفانه کشور ما در حوزه آموزش ؛ هیچگاه عملکرد خوبی نداشته است که بخش عمده آن به تصمیم گیران دولتی برمی شود چرا که در سالیان گذشته هیچ وقت، آموزشهای ما هدفمند نبوده است و برنامه جامعی برای خاتمه آموزش ها ، پیش بینی نمی شده است.

وی ادامه داد: بیشترین توجه کشور بر روی آموزش های آکادمیک دانشگاهها بوده و نتیجه این رویکرد نیز منجر به افزایش جوانان تحصیلکرده فاقد شغل شده است.

سید اشرفی اعلام نمود : باید برای برون رفت از مسائل اشتغال ، فارغ از نگاههای سیاسی و صرفا با توجه به واقعیت ها عمل کرد و امروزه بیکاری مهمترین چالش کشور است و علت این حجم از بیکاری را عدم برنامه ریزی و هدف گذاری در آموزش یاد کرد.

سید اشرفی تاکید نمود: با بکارگیری ظرفیت های آموزشی در سطح کشور همانند استفاده از 12 هزار آکادمی فنی حرفه ای در حوزه های مختلف کشور ، باید مهارت آموزشی کشور را افزایش دهیم و در جهت مهارت آموزی نیز نباید تنها به داخل کشور اکتفا کنیم.

این مسئول ارشد آکادمیهای فنی حرفه ای از انعقاد دو تفاهم نامه با شبکه دانشگاه های مجازی دنیا اسلام و خانه دیپلماسی ایران اطلاع داد و گفت: باید نیازهای خود را در زمینه آکادمیها فنی - حرفه ای وارد کنیم و در کنار آن بتوانیم همان طوری که حضرت امام (ره) فرمودند باید انقلاب خود را به سایر کشورها صادر کنیم که یکی از راه های صدور انقلاب ، اعزام نیروهای توانمند برای اشتغال به خارج از کشور خواهد بود.

دکترسجادی : امروزه مهارت واشتغال درحرفه ماساژ یکی از پراستقبال ترین مشاغل درایران است

دکتر سید مهدی سجادی رئیس اتحادیه حمام های سنتی و ماساژ و سونای تهران نیز در این نشست با اشاره به شکل گیری حمام های سنتی ایران از زمان صفویه اظهارداشت: پیشینه ماساژ به حمام های سنتی ایران برمی شود و ما تصمیم گرفتیم که این حرفه را ساماندهی کنیم و مسئول صدور پروانه صدور کسب این حرفه بر عهده ما گذاشته شده است.

وی ادامه داد: ما با یاری و همیاری آکادمیهای فنی - حرفه ای توانستیم مقوله و حرفه ماساژ را در ایران مطرح کنیم به طوری که امروزه مهارت و اشتغال در حرفه ماساژ یکی از پراستقبال ترین مشاغل در ایران محسوب می شود و امیدواریم که استقبال از این حرفه در کشور روز به روز افزایش باید.

مرصعی : حرفه ماساژ در ایران مظلوم است

نوید مرصعی مدیرعامل گروه فراوریی آرامش و کارآفرین برتر نیز درادامه این نشست خبری با تشریح فعالیت های خود بویژه در زمینه تخت های ماساژ اظهارداشت: استارت فراوری تخت های ماساژ درسال 94 زده شد و امروز توانستیم اولین فراوری کننده تخت های ماساژ و محصولات تازه در این حرفه باشیم.

وی با بیان اینکه حرفه ماساژ در ایران بسیار مظلوم است و آسیب های زیادی را متحمل شده است یادآور شد: اما ما با بکارگیری از توان داخلی توانستیم به مرحله برسیم که فراوریات ما به لحاظ کیفی توان رقابت با اجناس خارجی را داشته باشد و خوشبختانه در این زمینه نیز بسیار تاثیر گذار در بازار بودیم و از سال آینده حتما فراوریات خودمان را صادر خواهیم کرد.

دکتراسدی نژاد: 90درصد از روغن های تخصصی ماساژ در ایران فراوری می شود

دکتر علی اسدی نژاد کارآفرین نمونه ماساژ در حوزه روغن های تخصصی ماساژ نیز در این نشست خبری اظهارداشت: اگر چه ماساژ در کشور ما سبقه طولانی دارد اما تا چند سال قبل ؛هنوز به علت عدم تجهیزات لازم در این حرفه وارد دنیای مدرنیته این حرفه نشده بود تا اینکه ایده ها تبدیل به عمل شد و ما در این حرفه در بخش روغن های تخصصی با اتکا به توان داخلی به فراوری رسیدیم به طوری که امروزه 90 درصد از روغن های تخصصی ماساژ در داخل کشور فراوری می شود.

وی درخاتمه سخنان خود گفت : از سال آینده صادرات انواع روغن های تخصصی به کشورهای بالکان شروع خواهد شد و امیدواریم علاوه بر کارآفرینی وارز اوری خوبی هم برای کشورمان داششته باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 28 فروردین 1401 بروزرسانی: 28 فروردین 1401 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 2054

به "تیم ملی ماساژ ایران به مسابقه جهانی ماساژدانمارک اعزام می گردد، حرفه ماساژ در ایران مظلوم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تیم ملی ماساژ ایران به مسابقه جهانی ماساژدانمارک اعزام می گردد، حرفه ماساژ در ایران مظلوم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید