ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو

به گزارش مجله زیبایی زندگی، در کنار سفره های رنگین خود می توانید با تهیه ترشی گردو لذت بیشتری را از طعم غذا و پیش غذا تجربه نمایید.

ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

به گزارش مجله زیبایی زندگی به نقل از نمناک

مواد لازم:

گردو تازه مغز نگرفته :1 کیلو

نمک :1 قاشق سوپ خوری پر

سرکه :به میزان لازم

سیر: چند حبه

نعنا و ترخان :مقدار کمی

طرز تهیه:

در تهیه این ترشی باید از گردوهای سبز و کال استفاده شود. ابتدا گردوها را دو بار و هر بار 5 دقیقه در آب زیاد بجوشانید . طوری که زیاد سفت و یا له نشود و هر بار آب آن را عوض کنید .

بعد از در آوردن گردوها از آب جوش آن را در آب سرد به مدت یک شبانه روز قرار دهید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن کاملا گرفته شود.

بعد از اطمینان از دریافت تلخی گردوها ، آنها را در مقداری سرکه و نمک طوری که گردوها در آن غوطه ور شوند بجوشانید .

بعد از چند جوش و سرد شدن گردوها ، آنها را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه ها چند پر ترخان و نعنا و سیر بریزید تا عطر و بوی خوبی بگیرد.

ترشی گردو باید 2 یا 3 هفته در خارج از یخچال بماند تا جا بیفتد و قابل استفاده شود.

ترشی گردو جزو ترشیجات و شور میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

ترشی گردو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباش

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1389

به "ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید