ساخت زبان الکترونیکی برای تشخیص میزان ادویه های غذا

محققان به تازگی پیروز به ساخت زبان الکترونیکی شدند که می تواند میزان ادویه های غذا را تشخیص دهد.

ساخت زبان الکترونیکی برای تشخیص میزان ادویه های غذا

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، اگر شما به عنوان یک تستر طعم ادویه های غذاها استخدام شوید، تنها قادر به آزمایش تعداد کمی از نمونه های غذایی در یک زمان معین هستید زیرا حساسیت جوانه های چشایی شما پس از چشیدن طعم های مختلف از بین می رود و جوانه ها احتیاج به استراحت دارند.

براساس گزارش نیواطلس، محققان دانشگاه واشنگتن به تازگی یک زبان الکترونیکی را ساختند که قادر است ساعت ها نمونه های غذایی را آزمایش کند.

محققان اخیرا این دستگاه را با نمونه هایی از پنیر که حاوی سطوح مختلفی از کپسایسین (عامل اصلی تندی فلفل) بود مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که این دستگاه می تواند به طور دقیق سطوح کپساسین را تشخیص دهد.

علاوه بر این سازندگان زبان الکترونیکی مدعی شدند که این دستگاه نه تنها می تواند نمونه های غذایی بیشتری را نسبت به انسان ها اندازه گیری کند بلکه قادر است تا میزان کم یا زیاد بودن ادویه غذاها را نیز تشخیص دهد.

انهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: بروزرسانی: 15 مهر 1398 شناسه مطلب: 194

به "ساخت زبان الکترونیکی برای تشخیص میزان ادویه های غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت زبان الکترونیکی برای تشخیص میزان ادویه های غذا"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید