طرز تهیه انواع اشترودل مرغ و قارچ یا گوشت
به گزارش مجله زیبایی زندگی، اشترودل در واقع ابتدا قرار بود یک نوع شیرینی باشد. اما بعدها اتریشی ها به عنوان کاشفان اشترودل به این نتیجه رسیدند که خمیر شیرینی اشترودل جان می دهد برای انواع لقمه گوشتی و اسنک و فینگرفود از اشترودل مرغ گرفته تا اشترودل گوشت با قارچ یا بدون قارچ، اشترودل سوسیس یا ژامبون، اشترودل تن ماهی و البته اشترودل سبزیجات. طرز تهیه انواع اشترودل مرغ و قارچ یا گوشت و قارچ به علاوه طرز تهیه خمیر اشترودل که همان خمیر جادویی است را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه خمیر جادویی برای اشترودل
برای درست کردن اشترودل به خمیر جادویی احتیاج داریم. برای آموزش طرز تهیه خمیر جادویی که یک خمیر عالی و واقعا جادویی برای انواع پیتزا، پیراشکی، اسنک و اشترودل است مقاله طرز تهیه خمیر جادویی به همراه نکات کامل آن را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مواد لازم
سینه مرغ: یک عدد متوسط مکعبی خرد شده به اندازه حبه قند
پیاز: 1 عدد درشت
فلفل دلمه ای: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
قارچ: 250 گرم (اختیاری)
جعفری ساطوری خرد شده: به مقدار دلخواه
ادویه شامل: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن: به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ:1 عدد برای رومال
طرز تهیه
فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم گردد. برای درست کردن اشترودل مرغ و قارچ (قارج را هم می توانید حذف کنید) ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند سینه مرغ را که به اندازه حبه قند و مکعبی خرد نموده اید اضافه کنید و تفت دهید. رنگ مرغ که عوض شد ادویه جات را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه ها گرفته گردد. سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش بپزد و نرم گردد.
وقتی تکه های مرغ نرم شدند قارچ و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و تفت دهید. صبر کنید تا آب قارچ خوب گرفته گردد. اضافه کردن رب گوجه فرنگی در این مرحله اختیاری است. می توانید اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته گردد یا اصلا رب را حذف کنید.
خمیر جادویی را که آماده نموده اید به اندازه دلخواه چانه بگیرید. خمیر را به شکل مستطیل در بیاورید و مایه اشترودل مرغ و قارچ را همراه با پنیر پیتزا در وسط خمیر بریزید و دو طرف خمیر را مثل عکس برش بزنید و طرف برش خورده خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند. (دقیقا مثل عکس)
یک روش دیگر هم برای درست کردن اشترودل این است:
دقیقا مثل درست کردن نان شیرینی کروسان، تکه های خمیر را با وردنه به شکل دایره پهن کنید و با چاقو روی هر تکه خمیر کمی کره نرم شده در دمای اتاق را بمالید. سپس هر لایه خمیر را یکی بعد از دیگری روی هم بگذارید و روی هم بچینید. حالا روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و تمام لایه های خمیر را یکی کنید و با وردنه یک دایره عظیم و نازک از خمیر درست کنید. این دایره عظیم خمیر با کاتر یا چاقو به صورت مثلثی برش بزنید. لای هر مثلت مایه اشترودل مرغ و قارچ و پنیر پیتزا و جعفری ساطوری خرد شده بریزید و مثلث را از قسمت پهن به قسمت باریک رول کنید. در این حالت خمیر خود به خود شبیه حلزون رول می گردد.
زرده تخم مرغ را در یک کاسه خوب هم بزنید. سپس با برس کمی تخم مرغ روی اشترودل ها بمالید. اگر دوست دارید کمی هم کنجد بپاشید. کف سینی فر را چرب کنید و اشترودل ها را در سینی فر بچینید. سینی فر را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. 5 دقیقه هم سینی را در طبقه اول بگذارید و گریل فر را روشن کنید تا روی آنها طلایی گردد.
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ
برای درست کردن اشترودل گوشت و قارچ به جای مرغ از 400 گرم گوشت چرخ نموده بهره ببرید. گوشت چرخنموده می توانید مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند یا بوقلمون و حتی شترمرغ باشد.
نکته مهم
*اشترودل را می توانید در ماهیتابه رژیمی یا معمولی هم به همین ترتیب درست کنید.
*اگر توستر یا فر برقی دارید دمای آن برای اشترودل مرغ و قارچ یا هر اشترودل دیگری باید 160 درجه سانتی گراد باشد.
*در طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ یا گوشت و قارچ می توانید از سوسیس و کالباس هم بهره ببرید.
0 0 vote
Article Rating
منبع: افق کوروش