طرز تهیه جوجه کباب ترش
به گزارش مجله زیبایی زندگی، جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر های شمال می اندازد. غذا های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه باشد.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش
- فیله مرغ 500 گرم
- پیاز یک عدد
- گردو سه قاشق غذا خوری
- ماست کم چرب کاله خرید آنلاین دو قاشق سوپ خوری
- رب انار ترش سه قاشق غذا خوری
- روغن چهار قاشق غذا خوری
- زعفران دم نموده یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب ترش
مرحله اول
فیله مرغ را به صورت قطعات مربعی شکل خرد کنید.
مرحله دوم
پیاز را خرد کنید و در ظرفی بریزید، فیله های مرغ را به آن اضافه کنید.گردو ها را کاملا خرد و آسیاب کنید، بعلاوه می توانید گردو ها را چرخ کنید.
مرحله سوم
ماست و زعفران را مخلوط نموده و به فیله ها اضافه کنید، سپس رب انار را به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
نمک و فلفل به میزان لازم به کباب بزنید، روی ظرف را پوشانده و حداقل 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا قطعات فیله به خوبی مزه دار شوند.
مرحله پنجم
بعد از حدود 3 تا 4 ساعت جوجه ترش شما آماده کبابی شدن است. در صورت تمایل می توانید آن را در تابه آماده کنید.
طرز تهیه جوجه ترش سرخ شده
جوجه هایی که مزه دار کردید را به سیخ های کوچک چوبی بکشید. تابه را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید، سیخ ها را با کمی فاصله از هم داخل تابه قرار دهید. بعد از این که خوب سرخ شد، آن ها را برکردانید تا طرف دیگر فیله ها هم به خوبی سرخ شوند سپس درب تابه را ببندید تا غذای شما خوب مغز پخت گردد.
جوجه ترش شما آماده است، آن را در ظرف دلخواهتان بریزید. می توانید جوجه ترش را همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان
منبع: کتاب کاله