طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده

به گزارش مجله زیبایی زندگی، ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می گردد، در این مطلب با طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مقوی آشنا می شوید

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده

به گزارش خبرنگاران به نقل از فتوکده

مواد لازم

● ریواس : 500 گرم

● نعنا و جعفری : 300 گرم خرد شده

● گوشت : 400 گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید بهره ببرید)

● پیاز : 1 عدد

● رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی

طرز تهیه خورشت ریواس

1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید

2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید

3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید

4- به مدت 45 دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید

5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های عظیم، تقریبا 5 سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید

6- با پلو نوش جان کنید

نکته خورش ریواس

● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود

● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید

● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1420

به "طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید