طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه با طعم فوق العاده
به گزارش مجله زیبایی زندگی، ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می گردد، در این مطلب با طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مقوی آشنا می شوید
به گزارش خبرنگاران به نقل از فتوکده
مواد لازم
● ریواس : 500 گرم
● نعنا و جعفری : 300 گرم خرد شده
● گوشت : 400 گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید بهره ببرید)
● پیاز : 1 عدد
● رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی
طرز تهیه خورشت ریواس
1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید
2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید
3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید
4- به مدت 45 دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید
5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های عظیم، تقریبا 5 سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید
6- با پلو نوش جان کنید
نکته خورش ریواس
● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود
● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید
● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد
منبع: جام جم آنلاین