طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک خورده
به گزارش مجله زیبایی زندگی، کوکی شکلاتی هم با شکلات چیپسی ساده و هم ترک درست می گردد براین اساس سعی کنید برای تهیه کوکی حتما شکر قهوه ای در دسترس داشته باشید.
کوکی شکلاتی یکی از محبوب ترین کوکی های کشور آمریکاست که در ایران بسیار پر هوادار می باشد. کوکی شکلاتی اولین بار به وسیله خانم روث در سال 1930 در استان ماساچوستِ آمریکا خلق شد و بعد از آن خرید شکلات نستله برای تهیه این کوکی به وسیله روث بیشتر شد. جالبه بدونید نام این خانم جزء افراد تاثیرگذار در قرن بیستم است.
کوکی شکلاتی هم با شکلات چیپسی ساده و هم ترک خورده درست می گردد براین اساس سعی کنید برای تهیه کوکی حتما شکر قهوه ای در دسترس داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی
آرد150 گرم + 2 ق غذا خوری
تخم مرغ1 عدد
شکر سفید100 گرم معادل 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای50 گرم معادل 1/3 پیمانه
کره یا مارگارین120 گرم
پودر کاکائو30 گرم
بیکینگ پودر1/2 ق غذا خوری
وانیل1/4 ق چای خوری
نمک1/4 ق چای خوری
طرز تهیه کوکی شکلاتی
مرحله اول (آماده سازی مواد کوکی): ابتدا آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی دیگر کره نرم شده در دمای محیط و شکر ها را با همزن برقی حدود دو الی سه دقیقه خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ گردد سپس وانیل و تخم مرغ هم دمای محیط را نیز اضافه کنید و دو الی سه دقیقه دیگر خوب هم بزنید.
مرحله دوم (اضافه آرد): به مخلوط تخم مرغ مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید اگر دیدید خمیر خیلی شل می باشد دو قاشق دیگر آرد اضافه کنید تا کاملا نرم و لطیف باشد و خیلی کم چسبنده باشد سپس کمی در یخچال استراحت بدید تا اندازه چسبندگیش کمتر گردد.
مرحله سوم (پخت کوکی): سپس از مواد کوکی برداشته و با دست گوله کنید با فاصله درون قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید روی کوکی ها شکلات چیپسی یا نامارتیز بچینید و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا وقتی روی کوکی گرفته گردد بستگی به فر و سایز کوکی ها که گوله کردید دارد.
از فر که خارج کردید و سرد شد کوکی شکلاتی خودشون را میگیرن و منسجم تر می شوند، پس از پختن و سرد شدن با شکلات سفید یا تلخ بنماری شده تزیین کنید. نوش جان
نکات و فوت و فن های کوکی شکلاتی
تخم مرغ سرد نباشه وگرنه با اضافه نمودن به کره و هم خوردن حالت بریدگی پیدا می نماید.
کوکی ها را زیاد از حد داخل فر پخت ندید که خشک و سفت شوند.
در هنگام گوله کردن می توان دست ها را کمی چرب کرد. شکر قهوه ای باعث خوش رنگ تر شدن کوکی می گردد.
می توان به دلخواه شکلات چیپسی را به مواد کوکی اضافه نمود.
با خلال دندان کوکی ها را چک کنید.
منبع: فرادید