با بدهی چکار کنیم؟

به گزارش مجله زیبایی زندگی، حالا من خود به خود ای بی و بازار فیس بوک را نگاه می کنم تا چیز هایی که لازم دارم و می خواهم را دست دوم پیدا کنم. برای همان چیز فقط به اندازه بخشی از قیمت آن پول می دهید و به این ترتیب مبلغ زیادی پس انداز می کنید.

با بدهی چکار کنیم؟

آیا صحبت کردن در خصوص مسایل اقتصادی و بدهی برای شما کار راحتی است؟ این کاری سخت برای بیشتر مردم است. کلر سیل فکر می کرد چنین کار غیر ممکن است، اما وقتی بدهی کارت اعتباری اش سر به آسمان زد، فهمید که رابطه اش با پول از پای بست خراب است و باید در خصوص آن فکری اساسی کند.

کلر صفحه ای در اینستاگرام باز کرد و نام آن را سال صرفه جویی من گذاشت تا کمی به حساب و کتابش سامان دهد و تجربه های خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. کلر می گوید: بدهی برای من همواره مایه خجالت و نگرانی و پنهان کاری بوده است. او اعتراف می نماید سال ها سرش را مثل کبک زیر برف پنهان نموده بوده است.

من هیچوقت رابطه خوبی با پول نداشتم. وقتی به دانشگاه رفتم نمی دانستم چطور خرجم را تنظیم کنم و نمی توانستم با هر چه دارم زندگی را بگذرانم. فقط روز به روز بیشتر ولخرجی می کردم و علاوه بر آن اتفاقات عظیم زندگی هم بود، ازدواج و بچه دار شدن که ناگهان باعث شد میزان بدهی ها سر به فلک بکشد.

کلر ابتدا به صورت ناشناس دراینستاگرام می نوشت حالا بیش از 50،000 فالوور دارد. او از احساساتش در خصوص پول خرج کردن می نویسد و هم چنین از شرمی که خیلی از زنان در خصوص آن دارند.

من تا مدت ها نمی توانستم در خصوص پول حرف بزنم. به نظرم خیلی مادی و خجالت آور بود. فلج شده بودم. نمی توانستم در خصوص آن با دوستان و خانواده راحت باشم. از وقتی در اینستاگرام نوشتم احساساتم را در خصوص آن بیرون ریختم. نوشتن در اینستاگرام همان احساس رضایت از خرج کردن را ایجاد می کرد برای همین از این فعالیت خوشم می آمد.

کلر که حالا توانسته است تقریبا نیمی از بدهی خود را پرداخت کند به تازگی کتاب خود به نام پول زندگی واقعی را منتشر نموده است. در اینجا او برخی توصیه هایی که خودش امتحان نموده را در اختیار همه کسانی که با مسائل اقتصادی درگیرند می گذارد.

1. با بدهی خود روبرو شوید

کلر می گوید: وقتی مقدار زیادی بدهی داشته باشید کلافه می شوید. من فکر می کنم بدترین کاری که ممکن است بکنیم انکار آن است. این کار باعث می گردد هم از لحاظ اقتصادی وضع بدتر گردد و هم بیشتر احساس نگرانی کنید.

من به مسائل اقتصادی خانه رسیدگی می کردم و همواره در پرداخت صورت حساب ها تعلل می کردم و اعتنایی هم نمی کردم مشکل چقدر عظیم است. با به جهان آمدن پسر دومم من و همسرم به نوبت از کار مرخصی گرفتیم و بعد از آنکه او سر کارش برگشت از بانک تماس گرفتند و دیگر ناچار بودم با این واقعیت روبه رو شوم که نمی توانم از زیر بدهی ها دربروم.

او اضافه می نماید: باید حسابی کند و کاو می کردم تا بفهمم چرا اوضاع اینقدر خراب شده است تا بتوانم آن را درست کنم برای اولین بار بود که به آینده اقتصادی توجه کردم.

2. با بانک یا مؤسسه اعتباری خود تماس بگیرید

مردم از اینکه مشکل اقتصادی خود را با بانک در میان بگذارند خجالت می کشند. این کار درست مثل مراجعه به پزشک می ماند، آن ها کارشان همین است. آن ها با آدم هایی در شرایط خیلی بدتر از شما هم برخورد دارند. کار آن ها همین است که در این زمینه یاری نمایند.

تماس بگیرید و در خصوص شرایط خود شرح دهید، بیشتر اوقات از جریمه دیرکرد شما صرف نظر می نمایند.

3. تصمیم بگیرید چه می خواهید بگویید

کلر می گوید: پیش از تماس بهتر است آنچه می خواهید بگویید و نتیجه ای که می خواهید به آن برسید را یادداشت کنید. اگر احساسی برخورد کنید، همانطور که خیلی ها در خصوص پول برخورد می نمایند، به راحتی ممکن است نگران و دلسرد شوید.

4. اول صورت حساب ها را بپردازید و اشتراک خدمات را آنالیز کنید

کلر می گوید: اول صورت حساب ها را پرداخت کنید. با انتخاب به صرفه ترین سرویس دهنده های گاز و برق و اینترنت می توانید سالانه کلی صرفه جویی کنید. از هر نوع اشتراک خدمات که استفاده نمی کنید خود را خلاص کنید، به ویژه در شرایط فعلی. مثل سرویس های پخش فیلم یا کتاب صوتی.

5. همواره چیز های نو نخرید

حالا من خود به خود ای بی و بازار فیس بوک را نگاه می کنم تا چیز هایی که لازم دارم و می خواهم را دست دوم پیدا کنم. برای همان چیز فقط به اندازه بخشی از قیمت آن پول می دهید و به این ترتیب مبلغ زیادی پس انداز می کنید.

منبع: فرادید
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1399

به "با بدهی چکار کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با بدهی چکار کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید