طرز تهیه آب دوغ خیار؛ خنک، سبک و تابستانه

به گزارش مجله زیبایی زندگی، تابستان آغاز شده و هیچ چیز به جز یک آب دوغ خیار خنک و مجذوب کننده سرحالمان نمی کند.

طرز تهیه آب دوغ خیار؛ خنک، سبک و تابستانه

مواد لازم:

  • شیر: 1 پیمانه
  • خامه: نصف پیمانه
  • تربچه خرد شده: 4 الی 5 عدد
  • گردوی خرد شده نگینی: 10 الی 12 عدد کامل
  • سیزی خشک معطر (نعناع، جعفری، ترخون، مرزه و ریحون): 2 الی 3 قاشق غذا خوری
  • خیار خرد شده نگینی: 4 الی 5 عدد
  • پیازچه خرد شده نگینی: 2 عدد
  • نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
  • کشمش پلویی: 1 پیمانه
  • ماست: 4 پیمانه
  • دوغ ترش: 1 لیتر

طرز تهیه:

1. در ظرف مناسبی آغاز به مخلوط کردن مواد می کنیم. ابتدا ماست را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم و بعد به ترتیب بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم م یزنیم. فقط بهتر است پیازچه خرد شده را موقع سرو غذا مخلوط کنید.

2. مخلوط آب دو خیار را به مدت 1 ساعت در بیرون یخچال نگه می داریم تا ترش تر و جا افتاده تر گردد. اگر هنگام خوردن دوست داشتید خنک تر باشد می توانید به مدت نیم ساعت در داخل یخچال نگه دارید ولی برای خنکیش اصلا قالب یخ اضافه نکنید چون ممکن است مزه آب پیدا کند.

3. حتما هم برای خوردن آب دوغ خیار از نان خشک بهره ببرید چون نان تازه داخل مواد خمیر می گردد و طعم آن را خوشمزه نمی کند.

4. هنگام اضافه کردن نان خشک می توانید پیازچه های خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه نان خشک و پیاز چه در مواد بماند و بعد میل کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 7 آذر 1400 بروزرسانی: 7 آذر 1400 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1915

به "طرز تهیه آب دوغ خیار؛ خنک، سبک و تابستانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آب دوغ خیار؛ خنک، سبک و تابستانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید