طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ اصیل ایرانی

به گزارش مجله زیبایی زندگی، کباب کوبیده یکی از غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است و مدل های مختلفی دارد که میتوان از میان آن ها به کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای و نگینی و زعفرانی … اشاره نمود. یکی از انواع کباب کوبیده، کوبیده دو رنگ است و ترکیبی از کباب کوبیده با گوشت گوسفندی و کباب کوبیده با گوشت مرغ است.

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ اصیل ایرانی

این کباب دارای طعم خوب و ظاهری زیباست، از اینرو در بسیاری از مراسم و مهمانی های خاص سرو میگردد. این کباب را هم میتوان مانند کباب کوبیده معمولی با ریحان و پیاز و نان سنگک یا برنج سرو و میل کرد. هر صد گرم از کباب کوبیده 250 کالری دارد.

در ادامه طرز تهیه و پخت کباب کوبیده دو رنگ را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم. مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای 4 نفر است. اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم کباب کوبیده دو رنگ

سینه مرغ 500 گرم

گوشت گوسفندی 500 گرم

دنبه گوسفندی 50 گرم

پیاز عظیم 2 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد

زعفران دم نموده به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

برای آغاز دو بار دنبه گوسفندی را با گوشت مرغ چرخ کنید تا خوب با هم یکی شوند. یک کاسه مناسب انتخاب نموده و گوشت مرغ را درون آن بریزید. یک پیاز نسبتا عظیم را پوست گرفته و بشویید، سپس آن را رنده نموده و آبش را بگیرید.

پیاز رنده شده را به گوشت مرغ اضافه کنید. زعفران و نمک و فلفل سیاه را اضافه نموده و مواد را با هم ترکیب کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نموده و ورز بدهید تا یک مایه کباب عالی بدست بیاید. زمانی که مایه کباب را آماده کردید

با سلفون روی درب کاسه را پوشانده و به مدت زمان یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مایه کباب چسبناکتر و خوب به سیخ بچسبد. گوشت گوسفندی را دو بار چرخ نموده و داخل یک کاسه بریزید. یک پیاز عظیم انتخاب کنید.

آن را پوست گرفته و شسته و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به گوشت گوسفندی اضافه کنید. زعفران و نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه و خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید. وقتی مایه کباب خوب یکدست و چسبناک شد.

روی کاسه سلفون کشیده و مانند گوشت مرغ، یک ساعت آن را درون یخچال بگذارید. پس از گذشتن یک ساعت مایه کباب ها را از یخچال خارج نموده و سیخ ها را آماده کنید. یک کاسه آب سرد کنار دستتان بگذارید.

دست خود را با آب تر کنید و نیمی از سیخ را به کوبیده مرغ اختصاص دهید. نیمی دیگر را با کوبیده گوشت بپوشانید. به این شکل همه مایه را سیخ کنید و میتوانید با توجه به سلیقه خود در سیخ کردن تغییر ایجاد کنید و مدل های متفاوتی ایجاد کنید.

زمانی که همه مایه را سیخ کردید، باز یک ساعت دیگر سیخ ها را در یخچال گذاشته و سراغ منقل بروید. منقل را با ذغال ها پر و روشن کنید و به این موضوع که همه ذغال ها روشن باشند توجه کنید تا کبابی خوش طعم و خوش عطر داشته باشید.

ذغال های خام موجب بوی دود در کباب ها میشوند و حتی برای سلامتی شما نیز مضر هستند. زمانی که یک ساعت سپری شد و منقل آماده شد، سیخ های کباب را روی منقل بچینید و خوب باد بزنید تا کباب ها بگیرند

سپس سیخ ها را بچرخانید تا همه کباب به ظور یکنواخت پخته و کباب گردد. گوجه فرنگی ها را از میان و وسط برش داده و به سیخ بکشید و پس از کباب شدن گوشت، آن ها را کباب کنید. این کباب را میتوانید در کنار برنج زعفرانی یا نان سنگک خشخاشی با ریحان و پیاز سرو نموده و میل کنید.

نکاتی درباره طرز تهیه کباب کوبیده

یکی از مهم ترین و اصلی ترین نکات که باید در هنگام پخت انواع کباب کوبیده به آن توجه کرد آب پیاز است. آب پیاز را باید حتما به طور کامل بگیرید. پیاز را حتما به شکل رنده شده به گوشت اضافه کنید. به هیچ عنوان از زردچوبه در پخت کباب کوبیده استفاده نکنید.

ادویه کباب کوبیده فلفل سیاه و نمک است و گاهی زعفران. در کباب کردن گوشت باید به فاصله سیخ ها از آتش دقت کنید، زیرا اگر فاصله کم باشد، گوشت میسوزد. اگر فاصله زیاد باشد گوشت نپخته میماند. اگر خیلی زود سیخ را بچرخانید گوشت مغزپخت نمیگردد.

پس باید به همه این موارد دقت کنید. اگر دوست دارید یک کباب کوبیده اصیل ایرانی بخورید، به جای نوشابه و دلستر از دوغ طعم دار شده با پونه و نعناع بهره ببرید. اگر کم خونی دارید بهتر است به جای مصرف کباب با ماست و دوغ، سالاد را جایگزین کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 24 اسفند 1399 بروزرسانی: 24 اسفند 1399 گردآورنده: beauty-of-life.ir شناسه مطلب: 1530

به "طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید