طرز تهیه کیک کارامل

کارامل در فرآیند پخت و پز و و طی حرارت دهی شکر به وجود می آید و در غلظت های مختلف رنگ های مختلف، از زرد تا قهوه ای تیره ایجاد می نماید. کارامل در تهیه دسر ها مصرف زیادی دارد و در خوش طعم و خوشرنگ شدن میان وعده ها نقش دارد. در ادامه با طرز تهیه کیک کارامل با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک کارامل

مواد لازم برای تهیه کیک کارامل

  • 3 فنجان شکر
  • 1 ونیم فنجان کره
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 3 و نیم فنجان آرد
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • 1 و یک چهارم فنجان شیر کم چرب کاله
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • 100 گرم شکر
  • 100 میلی لیتر خامه فرا دما کاله

طرز تهیه سس کارامل

خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم گردد. شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، شکر را هم نزنید. به مرور شکر آغاز به آب شدن و کاراملی شدن می نماید. بعد از آنکه شکر کاملا آب شد خامه را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.

ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. برای امتحان کردن غلظت سس، ظرفی را چند دقیقه در فریزر بگذارید با قاشق مقداری از سس تهیه شده را داخل ظرف بریزید، سس نباید پخش گردد. اگر پخش شد یعنی سس از حد مطلوب رقیق تر است. در اینصورت روی حرارت قرار داده و آن را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

طرز تهیه کیک کارامل

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید (در صورت احتیاج می توانید از کاغذ روغنی بهره ببرید).

آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید و 2 یا 3 مرتبه آن را از الک رد کنید. کره را که در دمای محیط نرم شده است با شکر به آرامی هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هم بزنید. همزمان با اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید.

سپس 100 میلی لیتر از سس کاراملی که آماده نموده بودید را به مایه اضافه کنید. مواد خشکی که از الک رد نموده بودید را به مایه اضافه نموده و هم بزنید. مایه را داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد از آن که کیک را از فر خارج کردید حدود 1 ساعت به آن استراحت دهید تا خنک گردد و سپس برای تزئین، بقیه سس کارامل را روی آن بریزید. بسته به دلخواه می توانید از برش های موز و سایر میوه ها هم برای روی کیک بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 15 مهر 1398 شناسه مطلب: 155

به "طرز تهیه کیک کارامل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک کارامل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید